Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine af yok

  • 06 Nisan 2023
  • 567

Manavgat’ta uyuşturucu madde imal ederek piyasaya sürmek isteyen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili 6 şüpheli yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat KOM Takip Timi ekipleri E.S., U.C.A., B.Ç., F.D., M.K. ve A.T. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde üreterek piyasaya süreceğini tespit etti. Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat KOM Takip Timi ekiplerince şüpheli şahıslara ait 4 ikamet ve 1 işyeri adresine düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız Baretta marka tabanca, 11 adet 7,65 mm çapında MKE yapımı dolu fişek, 2 kilo 500 gram skunk uyuşturucu maddesi, 110 kök skunk bitkisi (her bir kökte ortalama 25 sömekskunk), 4 adet iklimlendirme çadır (3*4 metre uzunluğunda), 3 adet motorlu hava filtresi ve36 adet motorlu gün beyazı lambası ele geçirildi.

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, uyuşturucu madde imal ve ticareti, yasadışı kenevir ekimi, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından adli mercilere çıkarıldılar. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler