İyi Parti’den Sanayi ziyareti

  • 29 Mart 2023
  • 770

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 13’üncü Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Milletvekilliği Genel Seçimleri için seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İyi Parti Manavgat İlçe Teşkilatı, milletvekili ve milletvekili aday adayları ile birlikte Manavgat Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek burada esnaflarla bir araya geldiler.

 

Seçim çalışmalarına Manavgat Sanayi Sitesi ziyareti ile devam eden İyi Parti Manavgat İlçe Teşkilatı, ilçe başkanı, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, milletvekili aday adayları ile birlikte sanayi esnafı ile buluştu. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen İyi Partili heyet, sorunlarının çözümünün 14 Mayıs’tan sonra ivedi bir şekilde çözülmeye başlayacağını dile getirdiler.

Manavgat Sanayi Sitesi ziyaretine Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya Milletvekili aday adayları Aykut Kaya, Dr. Sabri Metin, Hatice Avcı, Durmuş KAPLAN VE ŞÜKRİYE KARABEN KATILDI

Sanayi sitesi ziyareti ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Hüseyin Ergen, “Yaklaşık 3 saattir Manavgat Sanayisinde geziyoruz. Bir canlılık, bir hareketlilik göremiyoruz. Esnaflarımız çok dertliler. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ticaret yapmayı imkânsız hale getiriyor. Esnaflarımız sattığı bir malı tekrar yerine koyamıyor. Bu gün Manavgat sanayisinde bir kez daha gördük ki artık iktidar değişimi kendisini çok açık bir biçimde gösteriyor. Tek adam rejimi son aylarını yaşıyor. 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek ve Türkiye rahat bir nefes alacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler