İsmail Yaman MYP Manavgat İlçe Başkanı oldu

  • 17 Kasım 2023
  • 2360

Milli Yol Partisi( MYP) Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç'in İlçe Başkanlığı görevinden istifası sonrası yeni İlçe Başkanı İsmail Yaman oldu.

Yeni MYP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Yaman partisinin Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Çayır ile birlikte yaptığı açıklama da partilerinin kuruluş aşaması ve İlçe Başkanlığı süresince partilerine yaptığı katkılar ve emekleri için eski İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç'a teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

MYP İlçe Başkanı İsmail Yaman, partilerinin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminde Manavgat'ta Belediye Başkanı Adayı çıkaracaklarını açıkladı.

MYP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Yaman,"Parti olarak yeni bir partiyiz. Partimizin kuruluş ilke ve siyaseti; temiz siyaset, çoğulcu ve katılımcı, demokrasi kişi hak, hukuk, özgürlükleri, kişi hak ve hürriyeti ile düşünce özgürlüğünü ön planda tutan bir partiyiz. Kırmızı çizgimiz düşünce, ifade ve basın özgürlüğüdür. MYP'nin siyasi kimliği merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi düşünce ve fikirlerini dava arkadaşı liderimiz  Remzi Çayır ile  ileri bir noktaya taşımaktır. Partimiz yeni olmasına karşın her gittiğimiz yerde halkımızda büyük teveccühü var. Bunda merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dürüst, ilkeli ve demokratik sivil bir siyasetçi tavrı ve ülke meseleleri konusunda net tavrı ve duruşunun sembolü olmasıdır." diye konuştu.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler