Hünerlerini sergilediler

  • 20 Ekim 2018
  • 1082

Manavgat Halk Eğitim Müdürlüğü’nde eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri eserlerden oluşan sergi, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. 13 Mayıs’a kadar açık olacak sergi, akşam saat 19.00’a kadar gezilebilecek.

2016-2017 eğitim öğretim döneminde Manavgat Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı kurslarda eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca ürettikleri eserleri Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilediler. Serginin açılışı nedeniyle yapılan törene Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, CHP İlçe Başkanı Av. Aliye Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve idarecileri, STK’ların başkan ve yöneticileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını İlçe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu yaptı. 2016-2017 eğitim öğretim döneminde merkezde 427 kursun açıldığını belirten Geyikoğlu, bu kurslara toplam 10 bin kursiyerin katıldığını söyledi. Geyikoğlu, “Bizler sizlerin destekleriyle varız ve sizlerin destekleriyle kıymetli Manavgat halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, kursların açılmasında ve serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Hüseyin Geyikoğlu’nun konuşmasının ardından Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekipleri, Artvin ve Gaziantep yöresinden folklor gösterisi sundular. Ayrıca kurslara katılarak okuma yazma öğrenen kursiyerlere de Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü sertifikalarını takmdim etti.

Törenin sonunda Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, CHP İlçe Başkanı Av. Aliye Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Aşur Eker, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdiler.

Çeşitli el işlerinden yatak ve masa örtüsüne, ahşap boyamadan elbiselere kadar kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerden oluşan sergi, akşam saat 19.00’a kadar Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda gezilebilir. Sergi 13 Mayıs Cumartesi günü sona erecek. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler