Hayme Hatun’dan dolu dolu kutlama

  • 12 Ekim 2018
  • 848

Hayme Hatun Anaokulu, tüm öğrencilerinin katıldığı etkinliklerden oluşan ilkokul gecesini düzenledi. Ertesi sabahta kahvaltıda buluşan veliler Anneler Gününü pasta keserek kutladı.

Manavgat'ta eğitim öğretime üç yıl önce başlayan Hayme Hatun Anaokulu ilkokul gecesini gerçekleştirdi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Milli Eğitim Şube Müdürleri Menderes Tunç ve Fehim Altun, davetliler ve velilerin katıldığı okul gecesi yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Tüm öğrencilerin etkinliklere katılarak aktif rol oynadığı Hayme Hatun Anaokulu bahçesindeki Okul Gecesi'nde halk dansları, rontlar ve çeşitli etkinliler sergilendi.

Okul Müdüresi Yıldız Balta, 320 öğrenci, 14 öğretmen, 6 personel 24 stajyer öğrencinin çalışmaları ve velilerin katkıları ile ortaya konulan gece için tüm emeği geçenlere, davetlilere ve teknik ekibe teşekkür etti. Okul gecesinin ve eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atmak ve anneler gününü kutlamak isteyen okul velileri ve öğrenciler ertesi gün kahvaltıda buluşup pasta keserek anneler gününü kutladılar. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler