Gitar kursu öğrencilerinden muhteşem konser

  • 12 Ekim 2018
  • 826

 

Halk Kütüphanesinde 2016 Haziran ayından itibaren gitar kursu alan öğrencilerbir yıllık eğitimlerinin sonunda yılsonu konseri ile izleyenlerine muhteşem bir gece yaşattılar.

Gitar öğretmeni Engin Mengüş ve Metin Yaman yönetimindeki eğitimlerini haftada iki gün sürdüren öğrenciler günümüzün popüler şarkıları ile Türk pop klasiklerinden olan parçalarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattılar. Ramazan öncesinde gerçekleştirilen konsere bütün öğrenciler katılırken iki solist gitaristlere eşlik etti.

Geceye Gitar öğretmenleri Engin Mengüş ve Metin Yaman öğrenciler Funda Aktaş, Melis Ela Yıldırım, Özlem Uçarca, Umut Utku Oktay, Osman Anıl Küçükdemir, Osman Ünal, Mehmethan TunceL’e solist olarak Sevgi Arıcı ile Metin Yaman katkı sağladılar. Her öğrencinin en iki parça çalıp söylediği gecenin sonunda dinleyicilere Gitar öğretmeni Engin Mengüş ve Metin Yaman mini bir konser vererek dinleyicilerin isteklerini çalıp söyledi.

Halk kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, “Gitar kursumuz yaz boyu devam edecektir. Bizlere katkı sağlayan başta öğretmenlerimiz olmak üzere malzeme sponsorumuz La pizza işletmecisi Hüseyin Ünal’a ve öğrenci ailelerine teşekkür ederim. Bu kurslar sayesinde Kütüphane çok farklı amaçlarda da hizmet vermektedir. Bizler çocuklarımıza ömür boyu yapabilecekleri hobiler kazandırmak için mücadele etmekteyiz” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler