GAZETEMİZ 52 YAŞINDA

  • 06 Ekim 2018
  • 2005

5 Nisan 1966 yılında “Hak ve hakikatin izindeyiz” parolasıyla kurularak yayın hayatına başlayan ve okurlarıyla buluşan gazetemiz MANAVGATIN SESİ, bugün itibariyle 51 yılı geride bırakarak 52.yılına girdi.

İlk günden buyana ilkeli, tarafsız ve örnek gazetecilik anlayışıyla yoluna devam eden gazetemiz, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla Manavgat ve çevresine yine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz gazetemizin yeni yaşıyla ilgili olarak şunları söyledi:  “Gazetecilikte esas olan güven ve istikrardır. Okurlarıyla bütünleşemeyen nice yerel basın, ekonomik ve zor koşulların da etkisiyle maalesef yayın hayatında uzun soluklu olamıyor, olamadı. Manavgat’ın Sesi bugün yarım asırlık bir zaman dilimini geride bırakmanın onur ve mutluluğunu yaşıyor. Başta Gazetemiz kurucusu rahmetli babam Ahmet Yılmaz olmak üzere bu süreçte bizlerle birlikte olan destek ve güvenlerini eksik etmeyen tüm okuyucularımıza ve yayınımıza katkıda bulunan idari ve teknik personelimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Çizgimiz ve misyonumuzdan taviz vermeden “nice yıllara MANAVGATIN SESİ…”



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler