Enhoş ikinci kez ilçe başkanı

  • 21 Eylül 2020
  • 549

MHP Manavgat  13. Olağan Kongresinde, tek liste ile seçimlere giren Nooman Enhoş, ikinci kez ilçe başkanı seçildi. Enhoş, kongrenin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

MHP Manavgat İlçe Teşkilatı’nda 13. Olağan Kongrede, tek aday ve tek liste ile seçimlere giren mevcut Başkan Nooman Enhoş ikinci kez başkanlığa seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede konuşan Başkan Enhoş, Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli tedbirleri aldıklarını ifade ederek, “Partililerimiz ise bu kurallara uyarak sağlıklı bir kongre geçirmemize yardımcı oldular. Kongremiz ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İkinci Kez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Başkan Enhoş’un listesi şöyle:

1-Salih Akça, 2-Hami Koray Karadağ, 3-Mahmut Küçük, 4-Mehmet Refik Aytar, 5-Sezer Seyit Aktaş, 6-Mehmet Arslan, 7-Ayşegül Güngör Akhanım, 8-Ramazan Sütçü, 9-Cevdet Kantemur, 10-Galip Ürün İbrahimoğlu, 11-Eyüp Özgür Şirin, 12-Hasan Karataş, 13-Mevlüt Kaplan, 14-Ahmet Varol, 15-Veli Demir, 16-Şener Doğan, 17-Habibe Avcı, 18-Veysel İnan.

MHP Manavgat 13. Olağan Kongresi’ne Antalya milletvekili Abdurrahman Başkan, önceki dönem milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı, İl Başkanı Hilmi Durgun, İl Ocak Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, eski ve mevcut il, ilçe başkanları, yöneticiler, il, ilçe meclis üyeleri, ülkü ocakları başkanları, kadın kolları başkanları katıldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler