Down sendromlu çocuklar akvaryumda eğlendi

  • 30 Aralık 2021
  • 334

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın eşi Selda Ulucan, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Sevgi Atölyesinde eğitim gören özel çocuk ve gençlerle Antalya Akvaryumu gezdi. Ulucan günün hatırına çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Konu ile ilgili olarak Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat Ulucan’ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Hanımefendi Sayın Selda Ulucan ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personelimiz, yeni yıl öncesi Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Sevgi Atölyesinde eğitim gören Özel Çocuklarımız/Gençlerimiz ve öğretmenleri ile bir araya geldiler.

29 Aralık 2021 günü dünyanın en büyük tünel akvaryumu olan Antalya Akvaryumda yapılan organizasyonda, Hanımefendi Sayın Selda Ulucan, personellerimiz ve özel çocuklarımız birlikte sualtının sihirli dünyasını keşfederek, müzik dinletisi eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Hanımefendi Selda Ulucan, organizasyona katılan özel çocuklarımıza günün anısına hediyeler vererek, özel çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni yılını da kutladı. Antalya Emniyet Müdürlüğü ailesinin ve Polis Eşleri Derneği Antalya Şubesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek yeni organizasyonlarda tekrar biraraya gelmeyi temenni etti.

Özel çocuklarımız, yeni yıl öncesi akvaryum gezisi ile güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, bu anlamdı günde organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler” denildi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler