Dikmen İlkokulunda Bahar Şenliği

  • 02 Ekim 2018
  • 797

 

Dikmen ilkokulunda geliriyle ek derslik yapılması planlanan kermes büyük ölçüde amacına ulaşırken, kermeste  sanatçı Hasan Kurt konser verdi.

 

Dikmen Mahallesi İlkokulu bahçesinde sabah başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden bahar şenliği ve kermes kapsamında gıda, kırtasiye ve giyecek stantlarının yanı sıra çocuklar için oyun grupları kurulurken, Kenya Akrobasi grubunun gösterisi beğeniyle izlendi. Sürpriz çekilişlerin ve büyük ilgi gören Horoz-Kuzu ihalesinin ardından O Ses Türkiye yarışmasıyla ününe ün katan ve Türkiye’nin taktirini kazanan Hasan Kurt’un verdiği konser büyük beğeni topladı. Kurt, seslendirdiği parçalarla okul bahçesini dolduran davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

Kermes ve bahar şenliğinin büyük ölçüde amacına ulaştığını belirten Dikmen İlkokulu Müdürü Ahmet İyiol “Kermesten elde edilen geliri okul bahçesinde yapacağımız ek derslik için kullanacağız. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kermesimize destek veren hayırseverlerimize, sanatçımız Hasan Kurt ve organizasyonu yapan Yusuf Coşkun’a, Dikmen muhtarımız İsa Şahin, Okul Aile Birliği Başkanımız Ahmet Dülger ve yönetim kuruluna,  öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve bizleri kırmayarak etkinliğimize katılan davetlilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler