Devlet Hastanesi inşaatını dev şirket üstlendi

  • 06 Mayıs 2023
  • 897

Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından 40 yılı aşkın bir süredir yapmış olduğu inşaatlarıyla gen güvenli inşaat şirketleri arasında ilk sıralarda yer alan Pekerler İnşaat ilçemizdeki 300 yataklı yeni Devlet hastanesi inşaatının yapımına başladı.

Temel atma töreninde iş bitiminin 700 güm olmasına karşın 500 iş gününde bitirmeye gayret sarf edeceğine dair söz veren Pekerler inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker “Türkiye genelinde 40 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe lider konumdayız. Milyar dolarlık inşaat yatırımıyla sözünün eri ve güvenilir sektörde aranılan ve tercih edilen bir firma olarak sözümüzün her zaman arkasında olmuş ve zamanından önce tüm inşaatlarımızda anahtar teslimi Gerçekleştirmiş bir firma olarak Manavgatlının gözü arkada kalmasın, en kısa zaman diliminde Manavgat Devlet hastanesine kavuşacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, şirketlerinin yarım asıra yaklaşan bir tarihi olduğunu bu çerçevede atalardan gençlere devreden miras biçiminde doğru dürüst verdiği sözün her zaman arkasında olan ve milyar dolarlık işlere imza atan bir firma olduğuna dikkat çekerek;

“1986 yılında kurulan sektörde bir numara olmayı hak eden, kurulduğu günden bu yana geçen süreçte birçok alt yapı ve üst yapı projelerine imza atarak bugünkü konuma tırnak tırnak kazıyarak gelen bir şirketiz. Bugüne dek hastaneler, alışveriş merkezleri, ticari binalar, konut kompleksleri, spor kompleksleri, sanayi tesisleri istinat yapıları, otoyollar, tüneller, viyadükler, inşaat restorasyon işler ve sosyal tesislerde Pekerler inşaatın imzaları bulunmaktadır. Bu noktaya kolay gelmedik çalışarak ve sözünün eri olan şirket olarak bugün hak ettiğimiz noktada olmaktan gurur duymaktayız “dedi.

Pekerler inşaatın çağın gereksinimlerini karşılamak ve geleceğe sağlam, kaliteli, yüksek nitelikli yapılar bırakmanın vazgeçilmez hedefleri sıralamasında ilk sırayı aldığına dikkat çeken Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Öncelikle bizler ekip ruhu ile çalışan ve bunu şirket olarak ilke edinen bir firmayız, kadromuzun eğitimli, birikim ve donatıma sahip olması ile birlikte uzmanlıklarını geliştirmesi anlamında takım ruhuna uyumlu bir şekilde devam etmesine öncelik tanıyan ve bu kurallara özen gösteren bir firmayız. Üstlendiğimiz her projeyi zamanında ve söz verilen niteliklerde teslim etmek birinci hedefimizdir. Pekerler İnşaat, uluslararası geçerliliğe sahip kalite belgelerine sahip ener inşaat şirketleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Önemli olan insanlığa duyduğumuz sorumluluğun bilincinde olmak bizlere yakışıyor diye düşünmekteyiz.En önemlisi de ekolojik dengelerin bozulmadan devam etmesi ilkelerimiz arasında yer alır. Yine ilkelerimiz arasında önceliklerimiz çevre ve insan sağlığına olumsuz etki yapmayan yöntem ve malzemeler tercihimizdir. Şirketimizin sahip olduğu tüm özeliklerle, hem ülkemizde hem de dünya çapında inşaat sektörünün öncüsüyüz” diyerek konuşmasını şöyle tamamladı.

MANAVGATLI BİZE GÜVENSİN

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, Pekerler inşaat olarak dünya çapında haklı bir yere gelmenin kolay olmadığını ifade ile “Manavgatlı bize güvensin, Manavgat Devlet Hastanesini en yakın zaman diliminde bitirerek sahiplerine yani Manavgat halkına teslim edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler