Denizyaka'da 19 Mayıs kutlaması

  • 16 Ekim 2018
  • 1328

Manavgat merkezli sosyal sorumluluk projesi Hayallerimin Elinden Tut, Denizyaka köyünde Denizyaka Ortaokulu öğrencileriyle birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Dört farklı yakın mahalle ve köyün ortak noktası olan Denizyaka'da çocuklara bayrak ve balonlar dağıtıldı.

Proje ekibi tarafından yüz boyama çalışmaları, çeşitli geleneksel çocuk oyunları oynanırken çocukların okul bahçesinde hep bir ağızdan İzmir Marşını söylemesi ve Andımızı okuması duygu dolu anlar yaşattı.

Hayallerimin Elinden Tut Sosyal Sorumluluk Projesi Sorumlusu Rabia İnci Özen; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemize armağan ettiği 19 Mayıs 1919 aziz milletimizin özgür ve bağımsız olarak yaşama kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği İstiklal mücadelesinin bir başlangıcıdır. Esarete karşı asla boyun eğmeyen başta M. Kemal Atatürk ve aziz milletimiz yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmıştır. Bu anlamlı günde, Denizyaka İlkokulunda Atatürk'e selam ve teşekkürlerimizi iletmek, bayramımızı daha kutlu kılmak istedik. Teşekkürler Cumhuriyet, teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk" dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler