Coral Travel’den 520 kişilik info tur

  • 11 Ekim 2018
  • 1032

 

 

Türkiye’ye turist getiren büyük tur operatörlerinden   Coral Travel Rusya’nın 20 farklı kentinden 520 acente çalışanını Manavgat’ta ağırladı.

Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bogay, bu sezon Avrupa ülkeleriyle birlikte Türkiye’ye bir milyona yakın turist getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Uçak krizinin sona ermesinin ardından tur operatörleri Rusya’daki acentelerini info tur adı altında Antalya’ya getirerek bilgilerini tazeleme çalışması yapıyor. Coral Travel, Rusya’da ki acentelerinde çalışan 520 info görevlisini Manavgat’ta ağırladı. Starlight Otel’de info görevlilerine yönelik toplantıda Antalya ve Türkiye’deki turizm imkanları, konaklama tesisleri ve tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay, şirket olarak Rusya’dan 38 farklı şehirden uçış gerçekleştirdiklerini, Manavgat’a da 20 farklı şehrinden acenteler ve çalışanlarını getirdiklerini belirterek; “Yasak nedeniyle Türkiye’ye seyahate ara verildi, hem insanların bilgilerini tazelemek lazımdı, hem sektörde iş değiştiren yeni eleman bir çok firma oldu. Bu sebeple bizde info  tur dediğim turların sayısını bayağı bir arttırdık. Hem  eğitim hem biraz eğlence düşüncesiyle 500 kişilik bir grubu Starlight’ta buluşturduk. Onların burada yaşayarak görmelerini ve öğrenmelerini istedik” dedi.

RUSLAR TÜRKİYE’Yİ TERCİH EDİYOR ÇÜNKÜ!

Türkiye’ye yönelik algı operasyonlarında Rusya’da minimum seviyede insanın etkilendiğini kaydeden Bugay, uçuş ve seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte yoğun bir şekilde talep aldıklarını anlattı. Yasak nedeniyle geçen yıl Rusya’da Türkiye’ye gelemeyen turist kitlesinden en büyük payı Tunus’un aldığını belirten Bugay, Rusların Türkiye’yi tercih etmelerini ise şöyle sıraladı; “Rusların Türkiye’yi tercih etme sebepleri; yakın olması, vizesiz olması, kalite ve fiyat bağlamında optimum olması ve kendi lisanının konuşulduğu misafirperverlikle turizmin birleştiği tek yer olması”

1 MİLYON HEDEF

Bu sezon Coral Travel’in diğer ülkelerdeki organizasyonlarıyla birlikte 1 milyon civarında turisti getireceğini aktaran Selçuk Bugay, “Diğer Coral organizasyonlarıyla birlikte bizde milyon civarı turiste ulaşacağız, hedefimiz bu şekilde. Altyapı olarak yeterli kapasitemiz var. Bu sene tarifeli uçuşlarda var. Bu da kapasiteyi rahat arttırmamıza sebep oluyor. Yolcu olsun da biz uçağı buluruz. Avrupa pazarı bizim için önemli. Orada da start aldık. Sonuçta Rus pazarı büyük bir pazar, bunun sinerjisini Avrupa pazarında yaşamak istiyoruz. İnşallah emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler