ÇOCUK SUÇLULAR TUTUKLANDI

  • 18 Ekim 2018
  • 1078

Manavgat’ta 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı. hırsızlık olaylarına karışanların çocuk yaşta olması ve tutuklanmaları dikkatlerden kaçmadı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Manavgat’ta gerçekleşen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelilerini yakaladı.  Tutklananarak ceza evirne gönderilen şüphelilerin ikisinin çocuk olması dikkat çekti. Hırsızlık olayları ile ilgili olarak edinilen bilgiye göre 22 Nisan günü saat 23.00 sıralarında park halinde bulunan bir aracın camından girilerek meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; H.A.A. (20) ve Suça Sürüklenen Çocuk K.B. (16) yakalandılar. Şahısların yapılan üst aramalarında hırsızlık olayında kullanılan (2) adet pense ve oto içerisinden çalınan 39 TL. para ele geçirilmiştir. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Öte yandan 16 Nisan günü saat 11.00 sıralarında park halindeki aracın camından girilerek meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda; Suça Sürüklenen Çocuklar B.A. (14) ve S.A. (15) çaldıkları (1.200) Cent, (6) Euro ve (24) TL. para ile birlikte yakalanmışlardır. Haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen S.A adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, B.A ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yine  16 Nisan günü saat 19.15 sıralarında Manavgat ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren bir mağazada meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Suça Sürüklenen Çocuk Y.K. (15) güvenlik ikaz kilidini kesmekte kullanılan kerpetenle birlikte  yakalanmıştır. Suça Sürüklenen Çocuk Y.K. (15) hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler