CHP’li milletvekilleri depremzedelerin sorunlarını dinledi

  • 27 Şubat 2023
  • 567

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Cevat Arı ile İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ile birlikte Manavgat’ta otellerde barınan depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından 20 Şubat tarihinde de Hatay’da 6.4 şiddetinde deprem meydana geldi. 3 depremin ardından da başta Kahramanmaraş ve Hatay’da olmak üzere 11 kentte binlerce bina yıkılmış ve on binlerce depremzede zorlu kış şartlarında sokakta kalmak zorunda kalmıştı. Deprem bölgesinden tahliye edilen depremzede vatandaşlardan yaklaşık 50 bini Manavgat’a gelerek otellere, devlet konuk evlerine ve Manavgat’ta yaşayan yakınlarının yanına yerleşti.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ile il ve ilçe yönetimleriyle CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan Manavgat’ta otellerde kalan depremzedeleri ziyaret etti. Ziyarete CHP eski ilçe başkanı ve Milletvekili aday adayı Aliye Coşar da eşlik etti.

Depremzede ziyareti ile ilgili bilgi veren CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, “Manavgat’ımızdaki otellere yerleştirilen depremzede misafirlerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlarını dinledik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağımızı ve her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirttik” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler