Çetin; “MATSO bölgedeki en çalışkan Odalardan biridir”

  • 10 Ekim 2018
  • 995

MATSO’ya nezaket ziyaretinde bulunan ATSO Başkanı Davut Çetin, bölgede en iyi çalışan Odalardan birisinin MATSO olduğunu söyledi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Meclis Başkanı Süleyman Özer ve beraberindeki heyet ile Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’yu ziyaret etti Çetin ve beraberindeki heyet,  MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Yönetim Kurulu toplantı salonunda ağırlanan ATSO heyeti ile iki Oda çalışmaları konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Davut Çetin ve ATSO heyetini misafir etmekten onur duyduklarını belirterek iki Oda arasında ilişkilerin daima çok iyi olduğunu söyledi.  MATSO olarak yaptıkları çalışmalara değinen Boztaş,” 17 Meslek gurubu ile ayrı ayrı toplantılar yaparak 2017-2021 stratejik planımızı hazırlıyoruz. 4 yıllık stratejik planımızı üyelerimizin değerli katkıları ile hazırlıyoruz” dedi.

ATSO’NUN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUZ

ATSO’nun Türkiye’de kurulan ilk Odalardan birisi olduğunun altını çizen Başkan Boztaş, “ATSO kurumsallaşan köklü bir Odamızdır. Sayın Başkan Davut Çetin ise tecrübeli bir başkanımızdır. MATSO olarak kendilerinin tecrübe ve desteklerinden faydalanıyoruz. ATSO ve Antalya’da bulunan diğer Odalarımız ile Ankara’da ve TOBB’da birlikte hareket ediyoruz. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’da Antalya ve bölgemizde bulunan Odalarımıza özel ilgi gösteriyor” diye konuştu.

ATSO Başkanı Davut Çetin ise Oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek yurt içi ve yurt dışına yönelik yaptıkları fuar çalışmalarına değindi. Çetin, MATSO’nun bölgenin en iyi çalışan Odalardan birisi olduğunu vurgulayan Çetin, Başkan Ahmet Boztaş ve yönetimini tebrik etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler