Büyükşehir 40 bin kişiye aşure ikram edecek

  • 12 Ağustos 2022
  • 320

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla kent merkezi ve tüm ilçelerde toplam 40 bin kişiye aşure ikram edecek. Büyükşehir, Manavgat’ta aşure ikramını 22 Ağustos 2022 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda yapacak.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikramı yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi merkez ve Alanya aşevleri tarafından hazırlanan aşureler Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 19 ilçede vatandaşlara ikram edilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Orhan Ateş, “19 ilçede tüm vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunacağız. Başkanımız Muhittin Böcek’in Muharrem Ayı mesajını ileteceğiz. Bu güzel geleneği vatandaşlarımızla dolu dolu yaşayacağız” dedi.

12-22 Ağustos tarihleri arasında merkez ve ilçelerde yapılacak aşure dağıtımında, Büyükşehir Belediyesi 22 Ağustos 2022 günü Manavgat’ta Cumhuriyet Meydanında dağıtım gerçekleştirecek.

BAŞKAN BÖCEK AŞURE ETKİNLİĞİNDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı 6 mahalle temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Böcek, kazanın başına geçerek, vatandaşlara aşure ikram etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Muratşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Soğuksu, Meltem, Bayındır, Güvenlik, Yıldız ve Varlık mahalle temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Aşure etkinliğine CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Milletvekilleri Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, aşure kazanın başına geçerek, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.  Aşure etkinliğini düzenleyen 6 mahalle temsilcisine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Aşuremiz bereket getirsin, dostluğu, kardeşliği daha güzel pekiştirdiğimiz günlerde bir arada oluruz inşallah. Allah kabul etsin” dedi.

Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet ederek, ikram edilen aşureyi yedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler