Boztaş, “MATSO olarak Kurumsal bir yapıya ulaştık”

  • 17 Ekim 2018
  • 1158

MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, göreve geldikleri 2013 yılından bu yana kurumsallaşma verdikleri önemi dile getirerek Oda olarak kurumsallaş bir yapıya ulaştıklarını söyledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 2017-2021 Stratejik Planı belirlemek amacıyla tüm sektördeki üyeleri ile toplantılar yapmaya başladı.  Üyelerin sorunları, görüş ve önerileri doğrultusunda hazırlanan rapor için üçüncü toplantı gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında 10. Meslek Grubu arama toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş,  Yönetim Kurulu Üyeleri, 10. Meslek Komitesi üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Boztaş, 2013 yılında göreve gelmelerinin ardından MATSO’yu 4 yıllık süreçte tamamen kurumsal bir yapıya ulaştıklarını belirterek Oda olarak kurumsal ve sistemli bir yapıda çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Üyelerin değerli katkılarıyla belirlenen stratejik planla ortak hedeflere ulaşmada kendilerine ışık tuttuğunu söyleyen Boztaş,  “ Biz göreve geldikten sonra Odamızı kurumsal bir yapıya dönüştürdük. İlk göreve geldiğimizde 4 yılık stratejik planımızı hazırlamıştık. Şimdi 4 geçtikten sonra yeniden bir 4 yıllık stratejik plan hazırlıyoruz. Her istediğimizde hadi şu faaliyeti gerçekleştirelim demiyoruz. Biz yaptığımız çalışmaları sizlerle yaptığımız toplantıların ardından hazırladığımız stratejik plan ve program doğrultusunda yapıyoruz.  2017-2021 Stratejik Planı toplantılar sonucunda ortaya çıkacak. Bu Stratejik Planın Oda çalışmalarına yön verecek bir yol haritası olacak. Üyelerin değerli katkılarıyla belirlenen ortak hedeflere ulaşmada bize ışık tutacak ve yol gösterici niteliği taşıyacaktır” diye konuştu.

ODA OLARAK 5 YILDIZLI HİZMET VERİYORUZ

Üyelerine hizmet verme kalitesi bakımından MATSO’nun uluslararası standartlar bakımından 5 yıldızlı oda konumunda olduğunu ifade eden Başkan Boztaş, “MATSO hizmet verme kalitesi bakımından dünya standartlarında bir Oda. Avrupa başkentlerinde bulunan ticaret ve sanayi odalarında verilen hizmetler kalitesinin aynısı MATSO’da da veriliyor. Odamız, TOBB akreditasyon sistemi kapsamında ‘5 yıldızlı’ odadır. TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’da Odamıza geldiği zaman bunu beyan etmiştir" dedi.

EKONOMİMİZİN DENGELİ BÜYÜMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Göreve geldiklerinden bu yana geçen 4 yıllık süreçte ilçe ekonomisinin çeşitlenmesi için çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Boztaş, Manavgat’ımızın ekonomisinin çeşitlendirilmesine istihdam alanlarımızın genişletilmesine büyük önem verdik. Lokomotif sektör turizmin yanında ticaretimizin, tarımımızın, hizmet sektörün daha da güçlenmesini dengeli bir büyüme için gerekli gördük ve bu yönde adımlar attık” dedi.

Toplantının moderatörü OMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Reşat Güney tarafından 2017-2021 Stratejik plan çalışması kapsamında üyelerin görüş ve düşünceleri alınarak üyelere söz hakkı verildi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler