Boztaş; “Hizmet için, güçlü iletişim şart”

  • 18 Ekim 2018
  • 644

 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, bir bölgenin gelişmesindeki en önemli unsurlardan birinin de bölge dinamiklerinin uyum içinde çalışmasının olduğunu vurguladı.

1 nisan oda organ seçimlerinden sonra yeniden şekillenen MATSO Yönetimi, nezaket ziyaretleri kapsamında Antalya’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş başkanlığındaki MATSO Heyeti, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ile biraraya geldi.

Görüşmelerin tanışma amaçlı yapıldığını belirten Boztaş, temaslarda üyelerin ve Manavgat’ın sorunlarının da gündeme geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

YOL ARKADAŞLARIMIZI TANITTIK

“Seçimleri geride bıraktık. Odamızın yönetim yapısı yeniden oluştu. Yeni bir ekibiz. Bazı arkadaşlarımız önceki dönemde de vardı. Yeni arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Bu kapsamda Antalya protokolümüzü ziyaret ettik ve hizmet bayrağını dalgalandıracağımız arkadaşlarımızı tanıttık. İyi hizmet, güçlü bir iletişimden geçer. Hizmet için, güçlü iletişim şart. Kurumları temsil eden sorumluluk makamında oturanlardır. Bunun için konuşmak, tanışmak, kendinizi ifade etmek önemlidir. Yararlı görüşmeler olduğunu düşünüyoruz.

VALİMİZ, HER ZAMAN KAPILARINI BİZE AÇMIŞTIR

Valimize sorunlarımızı tekrar aktarma imkanı yakaladık. Önceki dönemde de güzel ilişkilerimiz oldu. Valimiz, her zaman kapılarını bize açmış, dertlerimizi dinlemiştir. Manavgat’a ilgi göstermiştir. KOSGEB Şube Müdürlüğü’nün İlçemize açılmasını talep ettik, Manavgat’a üniversite kurulması konusunu konuştuk, bu konularda Valimiz destek vereceğini ifade etmiştir. Biz de kendilerine göstermiş olduğu sıcaklıktan ve ilgiden dolayı teşekkür ettik. Bir bölgenin gelişmesindeki en önemli unsurlardan birinin de bölge dinamiklerinin uyum içinde çalışmasının olduğunu vurguladık.

BAŞKANIMIZA, MANAVGAT’IN EKONOMİK HAYATINA KATKI SUNAN ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİK

Büyükşehir Belediye Başkanımız ile de görüştük. Kendileri ekibimizi tebrik etti, yeni dönemde başarılar diledi. Biz de kendisine teşekkür ettik kabul ettiği için. Yeni dönem hedeflerimizi aktardık. Başkanımıza, Manavgat’ın ekonomik hayatına, gelişmesine katkı sunan çalışmaları için teşekkür ettik. Odamızın, üyelerimizin taleplerine her zaman olumlu yaklaşmışlardır.

ÇALIŞMALARI İÇİN KOMUTANIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNDUK

Emniyet, asayiş, güvenlik, huzur bir toplum için, bir şehir için, bir ekonomi için, sosyal yaşam için vazgeçilmez önemdedir. Hayati önem taşır. Bu unsurların sağlanmasında da askerimiz, emniyetimiz her zaman özverili çalışma içinde olmuştur. Bizler de, her zaman kendilerinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Huzurlu bir Antalya’da, huzurlu bir Manavgat’ta ve güven içinde bölgemizde yaşıyorsak bunları askerimize ve polisimize borçluyuz. Ne kadar huzur o kadar güçlü Antalya, o kadar güçlü Manavgat. Bizler rahat yatırım yapıyorsak, huzurlu yaşıyorsak bunları bu iki kurumumuza ve bu kurumlarda çalışan kıymetli askerimize, kıymetli polisimize borçluyuz. Kararlı, yılmaz ve fedakarca çalışmaları için Komutanımıza teşekkür ettik ve şükranlarımızı sunduk. Dünyanın gözü burada, turizm bölgemizde. Kendileri de ziyaret için bizlere teşekkür etti. En kısa sürede Odamızı ziyaret edeceğini söyledi. Biz de mutlu olduk.

MANAVGAT’A ÜNİVERSİTE KURULMASI KONUSUNDA REKTÖRÜMÜZÜN DESTEKLERİNİ GÖRÜYORUZ

Rektörümüzü de ziyaret ettik. Yeni ekibimizle tanıştı. Rektörümüzle önceki dönemde de çalıştık. Manavgat’a katkıları inkar edilemez. Desteklerini yine beklediğimizi söyledik. Manavgat’a üniversite kurulması konusunda bizlere büyük destek oluyor.  Desteklerini görüyoruz. Yeni dönemde de birlikte çalışmak istediğimizi belirttik. Manavgat’a üniversitenin kurulmasını kendisinin de arzu ettiğini kaydetti. Manavgat’ın bu konuda istekli olduğunu vurguladı. MATSO’nun çalışmalarını, Manavgat’a üniversite kurulması konusundaki çalışmalarını takdirle takip ettiğini söyledi. Görüşme için ve destekleri için teşekkür ettik.” (Haber Merkezi)

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler