Bozkurt’a yoğun ilgi

  • 27 Mart 2023
  • 613

CHP Antalya Milletvekili aday adayı Asım Bozkurt CHP Antalya milletvekilli aday adaylığını açık havada yaptı. Yılların deneyimli politikacısı Asım Bozkurt “Aday adaylığından önemli halkla iç içe olmak önemli, ben halkımla birlikte yola çıkmaktan mutluyum” dedi.

14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan seçimlerde CHP’den Antalya milletvekili aday adaylığını dün CHP İlçe merkezi önünde halka hitaben yaptığı konuşmayla açıklayan Asım Bozkurt’a ilgi yoğundu.

CHP ilçe başkanı Oykun Başar ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Antalya milletvekili aday adayları Nezih Özgenç, Aliye Coşar, Meral Mengi  ve CHP’li üyelerin katılımıyla gerçekleşen aday adaylığına yüzlerce kişi katıldı.

Miting havasında geçen aday adaylığı açıklamasında CHP’ye yarım asrı geçen bir zaman dilimi içerisinde hizmet verdiğini, hiçbir koşulda ve güçlükte partisinden kopmadığını ifade ederek Antalya ve bölgesine bilhassa Manavgat’a hizmet için yola çıktığını söyledi.

Asım Bozkurt konuşmasını şöyle tamamladı;

“Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu,ülkenin en dürüst siyasetçisidir.Dürüst ilkeli hiçbir şaibesi olmayan yaşamında hiçbir dönem torpil mekanizmasını devreye sokmayan bir liderimiz olduğu için çok gururluyum.Kendisiyle yola çıkmak gerçekten büyük bir onurdur.Bugün yola çıkarken Antalya ve bölgesine özellikle Manavgat’ımıza en iyi biçimde hizmet edeceğime emin olarak adım attım.15 Mayıs 2023 sabahı ülkemizde çok büyük yeniliklerle ulaşacağız.Beni bugün yalnız bırakmayan herkese yürek dolusu teşekkürler”..

Asım Bozkurt kimdir?

1955 yılında Oymapınar'da dünyaya geldi. Oymapınar İlkokulu, Merkez Ortaokulu ve Manavgat Lisesi'ni bitirdi.

Diyarbakır Eğitim Enstitüsü Almanca bölümünü mezunu olan Bozkurt evli ve biri çevre mühendisi, biride endüstri mühendisi olmak üzere 2 çocuk babasıdır. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler