Bölgesel amatörden 2. lige transfer oldular

  • 02 Aralık 2021
  • 402

Antalya Bölgesel Amatör Voleybol Ligi’nde mücadele eden Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ümmünez Karaöz ve Tuana Tosun, Voleybol 2. lig ekibi Kırklareli İş Voleybol Spor Kulübüne transfer oldular.

 

2013 yılından bu yana Manavgat Gençlik ve Spor Kulübünün altyapısında yetişen voleybol oyuncuları Ümmünez Karaöz ve Tuana Tosun, sergiledikleri performans ile Voleybol 2. lig ekibi Kırklareli İş Voleybol Spor Kulübünün gözünden kaçmadı. Birinci lige yükselmek amacıyla güçlü bir kadro kurmak isteyen İş Voleybol Spor Kulübü genç sporcularla anlaşarak renklerine bağladı.

Voleybolda henüz yolun başında olduklarını ve amaçlarının milli takımda da oynamak olduğunu belirten genç sporcular, kendilerini geliştirmek açısından bir 2.lig takımında oynayacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtirken, antrenörleri Süleyman Karakaya, “2013 yılından beri Manavgat’ımızda, Manavgat Gençlik ve Spor çatısı altında geleceğin yetenekli sporcularını, geleceğin spor adamlarını yetiştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızda benim şahsen en büyük destekçim imdi Efeler liginde Bingöl Solhan Spor Kulübünü çalıştıran Mehmet Şahin hocamızdır. Tecrübesini bilgi birikimini burada bize aktardığı için kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. 2019 ve 2020 yılında altyapılarımızdan 2 oyuncumuzu Antalya’nın ikinci lig voleybol takımlarına gönderdik. Bu sene yine iki yıldız sporcumuzu Kırklareli İş Voleybol Spor Kulübüne göndereceğiz inşallah. Daha önce Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapmış Baturalp Eliçevik arkadaşımız bize aracı oldu. 2 sporcumuzu Kırklareli’nden gelen Murat hocamız izledi, takip etti, sporcularımızı beğendi. İkinci ligde çocuklarımıza şans verecekler. Sporcularımız adına gururluyuz. Manavgat’ta iyi işler yaptığımızın bir göstergesi oluyor bu. Geçmişte Manavgat sporda en üst liglerdeydi. Efeler Ligi’nde o zamanki adı Süper Lig idi mücadele etti. Voleybol kültürü olan bir şehir. Bizim de amacımız tabi ki gelecekte sultanlar ligi, efeler liginde Manavgat’tan takımlar olması” diye konuştu. (Ömer KARÇA)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler