Başkan Taş, “2 yıldır Manavgat ve Büyükşehir Belediyeleri çivi çakmadı”

  • 25 Şubat 2021
  • 408

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Manavgat’ta bir basın toplantısı düzenledi. AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Antalya İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş, Manavgat ve Büyükşehir Belediyelerinin 2 yıldır bir çivi çakmadıklarını söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen AK Parti Antalya İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Ethem Taş, Manavgat’ı ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulundu. AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Taş düzenlediği basın toplantısına, Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’un il yönetimine, bölge milletvekillerine, bakanlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek başladı. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’un konuşmasından sonra Başkan Taş Manavgat basınına önemli açıklamalarda bulundu.

ANTALYADA CUMHUR İTTİFAKININ OYU YÜZDE 47.84

Başkan İbrahim Ethem Taş yaptığı açıklamalarda yaşanan il kongresi sürecini kısaca özetledikten sonra AK Parti’nin 2017 yılından beri yükselme seyrinde olduğunu rakamlar vererek açıkladı. Yaptırdıkları son ankette pandemiye rağmen Cumhur İttifakı’nın oyu Antalya da yüzde 47.84 olduğunu söyleyen Başkan Taşaş hedeflerinin yüzde 50’nin üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

ANTALYA DA TURİZM SEZONU 1NİSAN DA BAŞLAYACAK

Başkan Taş önümüzdeki iki hafta içerisinde yasakların kademeli olarak kalkacağını ve 1 Nisan itibarı ile turizm sezonu açılacağını ifade ederek, Pandeminin Antalya’da gerileme seyrinde olduğunu vurguladı. Başkan Taş, “Gelişmeler bu şekilde devam ederse 1 Nisan itibarı ile turizm sezonu açılacak ve ülkemizde de bölgemizde de ekonomik bir rahatlama yaşayacağız” dedi. Taş, havayolu firmaları, turizmciler ve ilgili bakanlılar ile yaptıkları görüşmeler neticesinde bu sonuca vardıklarını belirtti.

İL KONGRESİNDE SADECE MANAVGAT’A MÜJDE VERİLDİ.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş Manavgat’ın Türkiye turizminde çok önemli bir yere sahip olduğunu bu nedenle hastanenin Manavgat için acil ihtiyaç kapsamında olduğunun farkında oldukları söyledi. Kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu yılın yatırım kapsamına alındığı müjdesi verilen hastanenin ilgili bakanlığın yer tespitinden sonra yapımına başlanacağını belirtti. Gazetecilerin yapılacak hastanenin arazisinin küçük olup olmadığı konusundaki sorusuna ise yapıldıktan sonra ihtiyaç olması durumunda hastanenin çevresindeki devlet kurumlarına ait arsalardan becayiş yöntemi ile arazinin büyüklüğünün artırılarak yatak kapasitesinin artırılabileceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR VE MANAVGAT BELEDİYELERİ İKİ YILDIR ÇİVİ ÇAKMADI.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yerel seçim sürecinde Manavgat’a verilen her sözü 2023 yılında yapılacağını, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ve Manavgat Belediyesi’nin geçtiğimiz yerel seçimden bu tarafa Manavgat’a tek bir çivi bile çakmadıklarını söyledi. Başkan Taş Antalya’da halkın yararına olan projelerde hangi belediye olursa olsun yardımcı olduklarını ve yardım talep edilmesi durumunda iktidar muhalefet ayrımı yapmadan bütün belediyelere destek olduklarını söyledi. Gazetecilerin, “Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in bu güne kadar sizden her hangi bir konuda destek talebi oldu mu?” sorusuna Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile hiçbir konuda görüşmediklerini ifade etti.

Yapılan basın toplantısının ardından İlçe Yönetim Kurulu toplantısına geçildi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler