Başarılarını Günlü ve Sarıdemir ile paylaştılar

  • 18 Ekim 2018
  • 1352

Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi,12 Mart da yapılan YGS’de dereceye giren öğrencileriyle birlikte elde ettikleri başarıyı İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ile paylaştı.

Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz, Okul Kurucusu İbrahim Yiğit, ve Okul Alile Birliği Başkanı Emin Toros YGS’de dereceye giren öğrencileriyle birlikte İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’i makamlarında ziyaret ettiler.

Kaymakam Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret eden Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz ziyaretleriyle ilgili bilgi verdikten sonra öğrenciler tarafından çiçek buketi takdim edildi. Kaymakam Günlü, YGS de başarılı olan öğrencilerle hedeflerini öğrenerek sohbet etti. Öğrencileri rahatlatmak adına tavsiyede bulunan Günlü, “ Nihayi hedef insanın mutluluğudur, mutlu olacağınız meslekleri seçin. Hedefi yüksek olan öğrencilersiniz sizleri böyle başarılı gördükçe bende mutlu oluyorum.” dedi. Kaymakam Nazmi Günlü öğrencileri tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirimi sonrasında, Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’i ziyarette bulundu. Sarıdemir’e çiçek buketi takdim edilirken hatıra fotoğrafı ihmal edilmedi.

Hayatın en güzel yıllarının öğrencilik yılları olduğunu söyleyen Sarıdemir, sözlerini şöyle sürdürdü “Önünüzde zorlu, yorucu bir süreç var ama bu hiç birinizin gözünü korkutmamalı, sizin üstesinden de gelemeyeceğiniz, başaramayacağınız şeyler değil, hatta sizin için basit olan şeyler. Hepimizin çabası sizler için, Vatanını, Milletini seven, Vatanına, Milletine faydalı olan bir mesleği seçeceğinizden hiç şüphem yok. Kendiniz için, Aileniz için, için çalışmaya devam etmeniz lazım. Bizler yarınlarımıza ne bırakabilirsek bizim için kar, sizler bizim yarınlarımızsınız, Sizlerde yarınlarınıza ne bırakabilirseniz sizin için en büyük kazanç o olacaktır. Ben tekrar hepinize başarılar diliyorum.”

Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz dereceye giren Öğrencilerine ve emeği geçen Öğretmenlerine, Velilere başarılarından dolayı teşekkür etti. Yılmaz, “ Başarının sırrı disiplinli çalışmadır. Hiçbir başarı tesadüf değildir.” diye ifade etti.

Özel Manavgat Başarı Temel Lisesi, 12 Mart Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) dereceye giren öğrenciler şöyle;

Ali Emre Öz Türkiye 24.sü

Ramazan Deveci 1082.ci

Fatma İrem Çanak 5730.cu

Onat Ger 9579.cu

Güray Şehirli 16290.cı

Zeynep Demirtaş 18218.ci



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler