BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

  • 22 Ekim 2018
  • 3992

Başarı Kolejinde yürütülmekte olan “English Beyond The Walls” projesi kapsamında tematik olarak ilerlenen İngilizce dersi müfredatında yer alan “ The Charity Day (Hayır Günü)” temasının hayata geçirilmesi fikrinden yola çıkan 5. Sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin de yardımıyla daha önce düzenledikleri kermes etkinliğinden elde edilen gelir ile Kızıldağ Çorak İlkokulu’na ayakkabı, kırtasiye ve okul araç gereçleri yardımı gerçekleştirdiler.

MUTLULUK KOLİLERİNİ KALPLERİNDE TAŞIDILAR!

Başarı Koleji 5. Sınıf öğrencileri,  “Paylaşamadıktan Sonra Neye Yarar Mutluluk..” dediler ve köy okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarına hazırladıkları hediyelerini kendi elleriyle servislere yerleştirerek kalplerindeki mutluluğu paylaşmak için yollara düştüler.

“English Beyond The Walls” projesi çerçevesinde Başarı Koleji 5.sınıf öğrencilerinin düzenledikleri kermesten elde edilen gelir ile Kızıldağ Çorak İlkokulu’na ayakkabı, kırtasiye ve okul araç gereçleri yardımı yapıldı.

Okulun eksik olan araç ve gereçlerini toplanan yardım geliri ile karşılayan öğrenciler, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak koordinatörlüğünde, öğretmenleri Haluk Aysu, Abdurrahman Ünal, Muzaffer Çınar, Kirsty Aysu, Gülcan Peker ve Ali Taşkıran eşliğinde Kızıldağ Çorak İlkokulu’na giderek yardım malzemelerini kardeş okulun öğrencilerine teslim ettiler.

Kızıldağ Çorak İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Başarı Koleji kafilesini büyük bir coşku ve heyecanla karşılayarak okullarında ağırladılar. Misafir öğrencileri okullarında gezdirerek sınıflarında ağırlayan öğrenciler, Başarı Koleji ekibine hediyeleri için teşekkür ettiler. Başarı’lı Öğrenciler, doğayla iç içe olan okulda hoşça vakit geçirmenin ve kardeş okulun öğrencilerine yardım etmenin vermiş olduğu mutluluk ile okullarına döndüler.

Uzaktaki çocuklara iyilik için yanı başımızdaki çocukların yürek sesine kulak verdik; yollara düştük diyen Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin içinde olmaktan son derece memnunuz. Öğrencilerimize ve projemize destek veren herkese duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra başka öğrencilerin de yüzlerini güldürebilmek için çalışacağız. Öğrencilerimizin bu anlamlı etkinlik için canla başla çalıştıklarını görmek bizler için çok gurur verici, hepsini gözlerinden öpüyorum.” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler