Ayaz çiftinin katil zanlısı tutuklandı

  • 21 Ekim 2018
  • 699

 

Manavgat'ın Karacalar Mahallesi’nde bacanağı 67 yaşındaki Dursun Ayaz ile baldızı 55 yaşındaki Emine Ayaz'ı tüfekle vurarak öldüren Süleyman D. tutuklandı.

Karacalar Mahallesi'nde geçtiğimiz gün saat 10.00 sıralarında bacanağı Dursun ve baldızı Emine Ayaz'ın evine giden Süleyman D, bahçede tartıştığı çifti tüfekle başlarından vurarak öldürdü. Süleyman D kaçarken, silah sesleri üzerine olay yerine gelen komşuları Ayaz çiftini bahçede kanlar içinde bulup, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ayaz çiftinin öldüğünü tespit edildi. Çiftin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olay yerinden kaçan Süleyman D. daha sonra cinayet mahallinin yakınında bulunan evinde suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Süleyman D'ye çelik yelek giydirilerek, yoğun güvenlik önlemleri altında olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Tatbikat sırasında öldürülen Ayaz çiftinin yakınları ve mahalle sakinleri Süleyman D'yi linç etmek istedi. Jandarma'nın yoğun güvenlik önlemleri altında tatbikatın gerçekleşen ardından adliyeye sevk edilen Süleyman D. çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak ceza evine konuldu.

Öte yandan Süleyman D tarafından öldürülen Dursun ve Emine Ayaz çifti de Karacalar Mahallesi'nde toprağa verildi. (Haber Merkezi)

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler