‘Ayakkabı Dünyası’ hizmetinizde  

  • 17 Ekim 2018
  • 1490

Türkiye’nin öncü ayakkabı markalarından olan Ayakkabı Dünyası’nın Manavgat şubesi, Manavgat City AVM’de törenle hizmete girdi.

 Manavgat City AVM zemin katında hizmet verecek olan Ayakkabı Dünyası’nın açılışına Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Günlü, mağazanın Manavgat’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, bol kazançlar diledi.

İşletme sahibi Köse ailesinden Seracettin Köse yaptığı açıklamada; “ Daha fazla moda sloganıyla yola çıkan Ayakkabı Dünyası ile biz de Manavgat’a ‘daha fazla moda’ getirmeyi  hedefledik.  Manavgat’a Ayakkabı Dünyası markasının şubesini açarak tüm vatandaşlarımızı profesyonel hizmet anlayışımız ve kaliteli ürünlerimizle buluşturmak istedik. 60’a yakın ayakkabı markası ile Manavgat’ta bu sektördeki açığı da kapatacağımıza inanıyoruz. Mağazamızın tüm Manavgat’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürler” dedi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesi ile mağaza hizmete açıldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler