Atatürk Caddesi’nde bahar şenliği festivali

  • 21 Ekim 2018
  • 1186

Manavgat Atatürk Caddesi’nde esnaflar sattıkları ürünlerde çeşitli oranlarda indirimlerin yapıldığı 15 gün sürecek Bahar Şenliği Alışveriş Festivali başladı

Alışveriş festivalinin başlaması nedeniyle Kaymakam Nazmi Günlü, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, esnaf odası başkanı Hasan Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, esnaflar ve vatandaşlar katıldığı bir tören düzenlendi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, böyle girişimleri her zaman desteklediklerini ve festivalin bu sene 3’ncüsünün yapıldığını söyledi.

Böyle bir etkinlikten haberdar olmadığını, duyduğunda çok memnun olduğunu anlatana Kaymakam Nazmi Günlü, “Böyle bizim bu sokak anlamında komşularımızın esnafımızın birlik ve dayanışma içerisinde olması, bu birlik ve beraberliği bu şekilde göstermeleri, aynı zamanda bir sezon başlangıcı, bir indirimle bir hareketle, bir festivalle başlatmaları, bunun için kendilerini kutluyorum” dedi. Kaymakam Nazmi Günlü ve beraberindekiler mağazaları ziyaret etti.

Festivali düzenleyen esnaflardan Ayşegül Gökmen, turizm sezonunun başladığını belirterek, festivali düzenlemekteki amaçlarının sezon başında alışverişi canlandırmak ve mutlu müşteri profili oluşturmak olduğunu söyledi. Gökmen festival boyunca caddede çeşitli etkinliklerin ve ikramların yapılacağını söyledi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler