Aranan 28 şahıs tutuklandı

  • 04 Nisan 2023
  • 726

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar kapsamında, son 1 ayda haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve arama kaydı bulunan şahısların yakalanması için düzenlenen operasyonlarda 38 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 28’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanmasına yönelik aranan şahısların yakalanması, suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik Mart ayı içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde;

Aranma kaydı bulunan 38 şahıs yakalandı, yakalanan şahısların 28’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca “Kastı Aşan Adam Öldürme” suçundan 20 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs, “Gece Vakti Yağma” suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs “Uyuşturucu Madde Bulundurma” suçundan 10 yıl 18 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan1 şahıs, Hırsızlık suçundan 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs yakalanarak hakkında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyonlar sonucu toplam 13 adet ateşli silah, 3 adet kesici alet, 114 adet fişek ve mermi ele geçirilirken, şüpheliler hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan adli işlem yapıldı. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler