Antalya Emniyeti’ne yeni bina

  • 19 Ekim 2018
  • 783

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Konyaaltı ilçesi Uncalı semtindeki yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, yeni binanın Antalya’ya ve emniyet müdürlüğüne hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Güvenlik hizmetinin insanlar için artık yeme içme kadar önemli bir ihtiyaç haline geldiğinin altını çizen Vali Karaloğlu, insanların artık yaşadıkları şehirlerin, mahallelerin, sokakların güvenli olmasını istediklerini belirtti.

Antalya’da güvenliğin hem gelişme potansiyeli bakımından hem de yılda 12 milyon yabancıyı ağırlayan Türkiye’nin vitrini konumunda olması bakımından çok büyük önem arz ettiğini ve burada olabilecek bir olumsuzluğun ülkenin imajını derinden sarsması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Vali Karaloğlu; “İl emniyet müdürlüğümüz Antalya’da dağılmış birçok binada hizmet vermekte ki bu hizmet kalitemizi etkilemektedir. Bu hizmet binalarının kalitesi iki bakımdan önemlidir. Birincisi hizmet alan vatandaş açısından, ikincisi çalışan personel açısından. Her şeyden önce hizmeti alan vatandaşa göstermiş olduğumuz saygı ve değerin göstergesi olarak hizmeti sunduğumuz mekânların kaliteli olması gerekir. Antalya’da bugüne kadar var olan yetersiz emniyet hizmet binalarının bir külliyede toplayacak bu yeni hizmet binamız, Antalyalılar için ve burada hizmet verecek personelimiz için önemli bir gelişme. Yeni binamızın en kısa sürede, kazasız bir şekilde tamamlanmasını niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da konuşmasında; “Antalya Emniyet Müdürlüğü mevcut haliyle oldukça yetersiz, düzensiz ve farklı yerleşkelerden güvenlik hizmeti vermekte ve büyük bir kompleks içerisinde istihdam edilecek güvenlik birimleri eliyle vatandaşlarımıza daha sağlıklı, bakımlı ve nezih ortamlarda hizmet sunulması için yeni hizmet binası teşkilatımız için oldukça önem arz ediyor. Yeni hizmet binamız ile vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve yüksek kaliteli güvenlik hizmeti sunulacak, gece gündüz ve en zor şartlar altında canları pahasına görev yapan polislerimizin daha çağdaş ve modern çalışma ortamında görev yapmaları sağlanacak, engelli vatandaşlarımızın hiç zorlanmadan istedikleri alanlara ve birimlere ulaşmaları temin edilecektir.” dedi.

45.596 m²’lik alan üzerinde toplam 42.506.06 m² kapalı alana sahip olacak şekilde inşa edilecek olan yeni hizmet binası, 3 adet 7 katlı, 1 adet 4 katlı, 4 adet 2 katlı olmak üzere toplam 8 bloktan meydana gelecek. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler