Antalya Emniyeti Görevi Başında ki Personele İftar Yemeği Düzenledi

  • 22 Ekim 2018
  • 716

 

 

 

 

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Dini ve toplumsal hayatta önemli bir yeri olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha da güçlendiği Ramazan ayında; 7/24 fedakarca ve kesintisiz olarak görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarına iftar verdi.

 

31 Mayıs günü Yol Kontrol Uygulama Noktaları, Şube Müdürlükleri, Polis Merkez Amirlikleri ile Merkez ve Dış İlçe Teşkilatında görevli olup iftar saatinde mesaide bulunan personelle birlikte iftar programı düzenlendi.

 

Uncalı Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine 23. TBMM Başkanı ve Eski  Bakan Sayın Köksal Toptan, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Şube Müdürleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Uncalı Emniyet Müdürlüğünde iftar saatinde görev yapan tüm personel katıldı.

 

Ayrıca ilin  giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında görev yapan jandarma personeli dahil, Merkez ve Dış İlçe Emniyet Müdürlükleri/Amirlikleri, Şube Müdürlükleri ve Polis Merkez Amirliklerinde iftar saatinde görev yapan tüm personel, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımları ile görev başlarında oruçlarını açtılar.  

 

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler