Ak Partili Öz: “Hedefimiz 2023”

  • 18 Ekim 2018
  • 960

Ak Parti İlçe başkanı Hasan Öz’ün Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Öz mesajında:”Milletimiz, bağımsızlığını korumak için verdiği sayısız mücadelenin ardından, büyük bir zafer elde ederek ülkemizi işgallerden kurtarmıştır. Uzun süren savaşların sonunda, ekonomik ve insan kaynağı anlamında oldukça geriye düşmüş bir Türkiye varken; bugün, hamdolsun dünya ile yarışır konuma doğru gidiyoruz” dedi.
Biz gençlere düşen en büyük vazife, geçmişimizi iyi tahlil ederek, çalışmalarımızı azimle sürdürmektir diyen Öz :” Bir ülke için ekonomik olarak ilerleme ve kalkınma ne kadar önemliyse; demokratik değerler, temel hak ve özgürlüklerin tesisi ve adalet gibi kavramlar da o kadar önemlidir. Hatta çok daha önemlidir. İşte bu noktada, çabamız ve gayretimiz bu yönde olmalıdır.  Artık, hedefimiz 2023 yılında ülkemizi ulaştıracağımız noktadır.
Bu topraklarda yaşayan istisnasız herkesin mutlu olduğu bir Türkiye için Durmak Yok, Yola Devam diyor,
Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal’i, şehitlerimizi ve gazilerimizi hayırla yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yılını kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler