Ak Parti Manavgat dur durak bilmiyor

  • 18 Ekim 2018
  • 1035

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekillerinin katıldığı çalışmalar Manavgat merkez ve mahallelerini de oylamaya sayılı günler kala tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz pazartesi günü sabah Manavgat'ta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ağırlayan Ak parti Manavgat ilçe teşkilatı öğlen ise refarandum çalışmalarını Manavgat'ın köylerinde sürdürdü. Ak parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ilçe koordinatörü Sedat Karagöz, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz'ün katılımı ile Hacıali, Cevizler, Seydiler, Doğançam, Aksaz ve Karaöz mahallerini ziyaret ederek halkı bilgilendirdiler.

Ak parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz: "Darbelerle, belirli entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Bunu aşmak içinde yeni bir anayasaya ihtiyacın olduğunu kurulduğumuz günden buyana söylüyoruz. Biz birini seçmiyoruz. Gelecekte ülkemizin hükümet sistemine biz karar vereceğiz. Bu referandum la birlikte çocuklarımıza bırakacağımız geleceğimiz daha teminat altına alacağız" dedi. (Haber: Hakan Tankaya)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler