AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol “Muhtarlarımız bizim için çok önemlidir”

  • 14 Ağustos 2023
  • 541

Ak Parti Manavgat İlçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmada Ak Parti Genel merkez Karar ve yönetim kurulu üyesi Ak Parti Antalya milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile İlçe başkanı Ahmet Ali Erol, Akdeniz Elektrik Bölge Müdürü Düzgün Dolu hazır bulundular.

“MUHTARLARIMIZ; DEVLETLE MİLLET ARASINDAKİ KÖPRÜ”

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, muhtarların devletle millet arasında önemli bir köprü görevi yaptığına dikkat çekerek, sık sık bir araya gelmelerinin dışında partiye gelerek sorunlarını ileten her muhtarın mahalle sorunlarına çözüm yolu bulduklarını söyledi.

Ak Parti İlçe başkanı Ahmet Ali Erol,”Hiçbir muhtarımızın istek ve taleplerine duyarsız kalamayız. Bu anlamda onlar vatandaşın istek ve taleplerini dile getiriyorlar. Bizde iktidar partisi olarak bu isteklere duyarsız kalmayarak her sorunu çözümleyip mahallelerin sorunsuz yaşamalarına gayret sarf ediyoruz” dedi.

Muhtarların dertlerini dinlemek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için sık sık bir araya gelerek çözümler ürettiklerini söyleyen Ak Parti Genel merkez Karar ve yönetim kurulu üyesi Ak Parti Antalya milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, "AK Parti Manavgat teşkilatı ile muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz, bundan böylede sürekli muhtarlarımızın ve mahallelerimizin tüm sorunlarını çözmek adına bir araya geleceğiz. Muhtarların bizlere sunduğun taleplerin tamamının vatandaşın ve mahallenin sorunları olduğunu biliyoruz. İnşallah bizler elimizden geldiği kadarıyla sorunların çözümü noktasında birlikte olmaya devam edeceğiz. Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onların bizlere ilettiği sorunlara çözüm noktasında iktidar partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler