ADD’nin küçük başkanları

  • 26 Nisan 2022
  • 392

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat Şube Başkanı Yaşar Bulut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu bir günlüğüne çocuklara bıraktı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ADD Manavgat Şubesi’nde düzenlenen bayram kutlamasında Şube Başkanı Yaşar Bulut, başkanlık görevini bir günlüğüne çocuklara bıraktı.

Bulut’un yerine geçen Efe Kubaç, Efe Acar, Defne Tan, Kemal Toprak Tan, Defne Tan ve Çağan Kaya Cengiz, Atatürk’ün belirttiği gibi ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” düsturundan yola çıkarak dünya genelinde savaşların son bulması için dua ettiklerini söylediler. Atatürk’ün egemenliğin halka verildiği bir gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı nedeniyle kutlanan bayramı çocuklara armağan ettiğini ifade eden küçük başkanlar, Atatürk’ü rahmet ve saygı ile andıklarını ifade ettiler.

ADD Manavgat Şube Başkanı Yaşar Bulut, dünya ülkeleri arasında çocuklara ait olan tek bayramın 23 Nisan olduğunu ifade ederek, tüm çocukların bayramını kutladı. (Fatih Hepokur)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler