ACISU CADDESI IŞIL IŞIL OLACAK

  • 18 Ekim 2018
  • 1172

 

 

  • Manavgat’ın Sorgun mahallesinde bulunan Sorgun ve Side Mahallesi gibi önemli turizm merkezini birbirine bağlayan Acısu caddesi Ak parti İlçe Başkanı Hasan Öz’ün girişimleri ile nihayet karanlıktan kurtuluyor. Caddenini aydınlatılması için başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Manavgat’ın Sorgun Mahallesinde bulunan Acısu caddesi karanlıktan kurtuluyor. Manavgat’ın önemli turizm merkezlerinden Sorgun  ve Side’yi bir birine bağlayan Acısu caddesi  Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz’ün girişimleri ile karanlıktan kurtuluyor. Akedaş tarafından aydınlatma direklerinin dikilmesi için başlatılan çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ak parti İlçe Başkanı Hasan Öz yaptığı açıklamada:”  Vatandaşlar, akşamları karanlığa gömülen caddeden korkarak geçiyordu. Zaman zaman karanlık yolda yürürken köpek saldırısına uğrayan bölge sakinleri,  tepki gösteriyordu. Yine caddedeki karanlık nedeniyle görüş alanı daralan sürücüler de riskle karşı karşıya kalıyordu. Yolu göremeyen sürücüler, araçlarının uzun farlarını yakarak yolu görmeye çalışıyorlardı. Ancak yanan uzun farlar caddenin karşısından gelen sürücüleri olumsuz yönde etkiliyordu. Bu da sürücülerin birbirlerine korna çalarak sözlü tartışmalar yaşamasına neden oluyor sık sık ölümlü veya yaralamalı maddi hasarlarlı kazalar meydana geliyordu. Ayrıca bölge karanlık olduğu için bir çok suç için elverişli bir durumda idi. Yapmış olduğumuzu girişimler sonucunda  Titreyengöl ve Side gibi önemli turizm merkezlerini birbirlerine bağlayan Acısu caddesi ni nhayet karanlıktan kurtularak aydınlığa kavuşuyor. Akedaş tarafından başlatılan çalışmalar inşallah kısa sürede tamamlanacak ve cadde ışıl ışıl bir  hal alacak” dedi. Ak parnti İlçe Başkanı Öz; Manavgat’a bu yıl yapılan enerji yatırmlarından dolayı başta Dışişlerdi Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tüm Milletvekileri ve İl Başkanı Av. Rıza Sümer’e teşekkür  etti.

.

 

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler