Açık Tenis Turnuvası başladı

  • 15 Ekim 2018
  • 2154

14. Uluslararası Wilson Senior Açık Tenis Turnuvası, ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) Grade-A kategorisine 27 ülkeden 250’nin üzerinde sporcu katılıyor.

Açılış törenine Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, Wilson Temsilcisi Benjamin Herz, Turnuva Direktörü Sabine Schmitz, Turnuva Organizatörü ve Ali Bey Club Manavgat Önbüro Müdürü Cenk Korkmaz, ITF Başhakem Thorsten Tiele ile ITF Asistan Hakem Tufan Tercan, Yardımcı Hakem Victor Chernov ve 7 Türk Hakem, Patricio Travel’den Mirjam von Rhein ile Maximilian De Martini, Kort Menejeri Salih Akyol, kort görevlileri ve sporcular katıldı.

Toplu fotoğraf çekimi ve turnuva komitesinin konuşmalarının ardından tesisin animatörlerinin dans gösterileri ve kokteyl ile açılış seremonisi gerçekleştirildi. 14. Uluslararası Wilson Senior Açık Tenis Turnuvası Grade-A karşılaşmaları Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde 69 toprak kortu bulunan Ali Bey Club Manavgat Tesislerinde oynanıyor. Turnuvada Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hindistan, Hollanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kazakistan, Latvia, Litvanya, Makedonya, Mısır, Polonya, Romanya, Rusya, Ukrayna, Yunanistan ve ev sahibi olarak Türkiye olmak üzere 27 ülkeden 250’nin üzerinde usta tenisçi mücadele edecek. Turnuvada kadınlarda ve erkeklerde 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+ ve 80+ yaş grubu olmak üzere toplam 54 kategoride katılımcılar tekler, çiftler, karışık çiftler ve kaybedenlerin katıldığı teselli dallarında yarışacaklar.

Turnuvaya ülkemizden kadınlarda Sinem Yardımcı, Ayşe Demirkol Turan, Enise Balıoğlu, Ayben Erdoğuş, Funda Erarslan, Deniz Ercan Elver, Tülay Göreç ve Ayşe Sevtap Akdere; erkeklerde ise Şevket Ahmet Atalık, Mehmet Savaşan, Hüseyin Sagıfoğlu, Turgay Soysal, Besim Can Önel, Suat Hayri Yener, Tarık Fırıncı, Levent Turan, Hüseyin Cimcöz, Cüneyt Genç, Ümit Aksoy, Ali Göreç, Abdullah Yelken, Ömer Uslu, Mehmet Yalçın, Ali Teziş, Veli Ümit Atık, Hasan Danışment, Patrick Clarke, Nafiz Yılmaztürk, Kürşat Atlı, Serkan Avcı, İbrahim Şımbıl, Tuncer Aksoy, Abdurrahim Eksik, İsmail Serim, İskender İnan, Yusuf Kocabaş, Muhittin Oral, Hasan Sarıoğlu ve Mehmet Yalçın olmak üzere 39 sporcu katılıyor. Ali Bey Club Manavgat tesislerinin 69 tenis kortunda devam eden turnuvanın ardından ödül töreni yapılacak. Yarışmalarda Türkiye Tenis Federasyonu’ndan (TTF) Tufan Tercan yönetiminde 7 Türk hakem maçlarda görev yapıyorlar. (Haber Merkezi)



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler