SP İlçe Başkanı Demiral: “İktidar, Gazze soykırımına tepkisiz kalıyor”

Saadet Partisi (SP) Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, yaptığı basın açıklamasında, iktidarın icra makamı olduğu iktidarın İsrail'in Gazze'deki soykırımına karşı Türkiye'den güçlü bir tepki oluşmadığını söyledi

  • 20 Kasım 2023
  • 616

 İktidarlar şikayet etme telin etme ve kınama yanısıra halkın sandıkta verdiği yetkiyi halk namına en iyi şekilde gösterme olduğunu vurgulayan SP İlçe Başkanı İlhami Demiral," İktidarlar kınamaz direk gereğini yapar. İktidar acilen Malatya Kürecik Hava Üstü ile Adana İncirlik'i acilen kapatmalı.İsrail ile her türlü ticari ilişkilerini sonlandırmalı.Büyük Ortadoğu Projesi(BOP) kapsamında İsrail'in  Vaat edilen topraklara kavuşması için önünün açılması için önce Irak , sonra Suriye parçalandı. Şimdide Gazze bombalanarak halkın terk edip Suriyeliler de olduğu gibi Gazzeliler de    Avrupa Birliği(AB) yada ABD'den alınacak para ile     Filistinlilerin kendi topraklarından ve yuvalarından uzaklaştırmak isteyerek İsrail İşgalini bir adım öteye taşımak istiyorlar. SP olarak bu BOP yeni bir adımı ve aşamasına asla izin vermeyeceğiz." dedi.

İlçe Başkanı İlhami Demiral 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanlığı için 4 belediye başkanı aday adayı başvurunun bulunduğunu sözlerine ekledi.

Haber/Abdurrahman Büyükkeskin




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler