Side Mahalle Muhtarı Osman Tüter; “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

Side Mahallesinde 20 yıldır başarılı bir şekilde muhtarlık yapan Osman Tüter,31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden hizmet için aday olduğunu söyledi.

  • 01 Mart 2024
  • 300

20 yıllık muhtarlık görevi sırasında bambaşka bir Side’nin var olması ve yaratılması için elinden gelen tüm çalışmaları titizlikle birlikte sürdürdüğüne dikkat çeken Osman Tüter “20 yılda büyük İşlere İmza attık, yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Side’de 7’den 70’e herkesin sevip saydığı ve takdir ettiği muhtar Osman Tüter’in hizmette ayırım yapmadan yerli yabancı herkese eşit şekilde davranarak çalışmalarını halkıyla paylaşarak yürüttüğünü ifade eden Side Mahallesi muhtarı Osman Tüter konuşmasını şöyle sürdürdü;

“20 yıldır Dünya kenti Side’ye hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Bu süreçte başarımın en büyük sırrı Side’de yaşayan yerli, yabancı tüm seçmenlerle sürekli dialog halinde olmam, hepsini her çalışmadan ve hizmetten bilgilendirmem ve de en önemlisi seçmenimin talepleri doğrultusunda yetkililere sorunları ileterek acil çözüm yolu bulmaktan kaynaklanıyor.20 yılın sonunda 31 Mart 2024 tarihinde yeniden adayım görünen köy kılavuz istemez Side’ye yaptığımız hizmetler meydanda tüm Sidelilere selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler