Pazarcılardan Geleneksel Aşure Etkinliği

Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliği geçtiğimiz gün oda hizmet binasının önünde gerçekleştirildi.

  • 30 Temmuz 2024
  • 454

Manavgat Sabit Seyyar ve Pazarcılar Odası'nın düzenlediği aşure etkinliğine, Belediye Başkan yardımcıları, CHP ilçe başkanı Oykun Başar, yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Oda başkanları ve yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Pazarcı esnafları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel hale getirilen aşure etkinliğini her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleyerek paylaşma ve dayanışma duygularını insanlara tattırmak istediklerini dile getiren Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan, "Bereket ayı olan Muharrem Ayı, Allah'ın izzet ve ikramının çoğalttığı bir aydır. Bu bilinç içerisinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Aşure Günü etkinliği gerçekleştirdik. Odamız hizmet binası önünde kurulan çadırlarda protokol üyeleri ve diğer misafirlerimize aşure ikramı yapıldı. Aşure etkinliğimize özveri çalışmalarıyla destek veren yönetim kurulu ile üye arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Aşure etkinliğinde altı bin kişilik aşure dağıttıklarını sözlerine ekleyen oda başkanı Mehmet Doğan,bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan katılımları ile onur veren herkese Pazarcılar odası yönetim kurlu adına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler