Nefi Kara Manavgat Halkıyla buluşmaya devam ediyor

Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri, köy ziyaretleri ve Manavgat halkı ile buluşarak dolu dolu devam ediyor.

  • 02 Şubat 2024
  • 336

Geçen hafta Uğur Mumcu Anma etkinlikleri kapsamında önceki dönem Milletvekili Mustafa Balbay’ın konferansına katılan Kara, aynı gün Hocalar, Kırlı ve Gündoğdu mahallerinde çoşkuyla karşılandı. Çalışmalarına devam eden Kara, geçen hafta cuma günü Side Antik Kenti’nde Manavgat Belediyesi’nin Atatürk Heykeli açılış törenine ve yine Manavgat Belediyesi Kapalı Cuma Pazarı açılış törenine CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile beraber katıldı. Kapalı Cuma Pazarı’nın açılış töreni şölen havasında geçerken konser öncesi Manavgat Belediye Başkan Adayı Kara’da hemşehrilerine seslendi ve “Biz Biriz Birlikteyiz, Birlikte Yöneteceğiz” mesajını tekrarladı.

Her gün, güne erken ve hızlı başlayan Kara, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam ederken Halitağalar, Namaras, Gençler, ertesi günlerde de Kalemler, Yeniköy, Gültepe; Hacıisalı, Sülek, Karacalar; Ahmetler, Taşkesiği, Yeşilada mahallerine adete hiç durmadan ziyaret ederek Manavgatlı hemşehrileri ile bir araya geldi.

Değerli bilim insanı Prof. Dr. Muammer Aksoy’un katledilişinin 34. yıldönümü çerçevesinde memleketi İbradı’da düzenlenen anma programına katılan Kara, aynı gün CHP İbradı Belediye Başkan Adayı Serkan Gedik’in aday tanıtım toplantısına katıldı. Birlik mesajı veren başkan adayları; Antalya’nın bütün ilçelerinde ve Büyükşehir de yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarının mesajını verdi. Yoğun programına Sırtköy, Salur ve Şişeler mahallelerinde devam eden Kara, soğuk havaya rağmen katıldığı programlarda çoşku ve yüksek katılım ile karşılaştı. (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler