Nefi Kara’dan Pehlivanlara ziyaret

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 10-11-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan 11’nci Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde antrenman yapan genç pehlivanları ziyaret etti.

  • 08 Nisan 2024
  • 673

Manavgat Belediyesi Binası önünde gerçekleşen antrenmanı takip eden Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, tüm genç sporcularla uzun uzun sohbet ederek yapılan hazırlıklar çalışmalar güreş koordinatörü Abdullah Seçim’den bilgi aldı. Kendisinin de okul yıllarında minder güreşiyle ilgilendiğini ve birçok müsabakaya katıldığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, spora ve sporcuya her zaman destek vereceğini vurgulayarak genç pehlivanlardan şampiyonluk sözü aldı. Başkan Niyazi Nefi Kara, “Akdeniz’in Kırkpınar’ı olarak adlandırılan Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan güreşleri öncesinde sporcu kardeşlerimizi ziyaret ederek moral ve destek vermek istedik. Manavgat’ımız, gençlerin ve çocuklarının başarılarıyla anılan bir kent olacak. Bütün hedefimiz de bu yönde. Çocuklarımız hayatın her alanında başarıya odaklanmalı. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak onlara destek olacağız ve kentimizin adı şampiyonluklarla, başarılarla anılacak. Müsabakalara katılacak olan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Ata sporumuza katkı sağlayacak tüm çalışmaları özenle yerine getireceğiz” dedi.

Manavgat Belediyesi / Bülten



Nefi Kara’dan Pehlivanlara ziyaret

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Nurcemal Birtay
10 Nisan 2024

SIDE koyuna sahilden 150 metre uzakliga uzanan SAMANDIRALAR yerlestirilsin ,saha icinde balik avlama,yuzme,dalis yapma,su kayagi,deniz motorsikleti hanggliding,paragliding ,sandal gezileri olmasin TURIZM derken devamli ihmal edilmis olunan tedbirler defalarca bos verilmis olup motor gezileri tertipliyenlerin personeli suya atlayip Caretta Caretta kucaklayip fotograf cektirmektedir,Dogaya saygi gösterilmemektedir,ayrica SIDE koyunun manevi misafir olan biolog hanimin hicbir sekilde koruma projelerine katildigini göremedik.sahildeki alis,veris sahibleri Carettalarin ciftlesme,beslenme ,istirahat etmelerine devamli engel olunmaktadir,Ciftlesmeden sonra KIZILOT a göc edip yumurtalarini kuma gömmek isterler bu olaya da mani olunmaktadir her ne sekilde organizasyonum Caretta Caretta Yavrularimizi koruyun ve Yasatin Dernegi nin gayretlerine ragmen cesitli sekilde kiyiya 10 metreye kadar herturlu su aktiviteleri devam etmektedir.Cesitli otelleri denedik sonuc elestirmesi yurekler acisi.Bayan biologun lojmanin tamamen organizasyonuna tahsili ile Galip Gungör ben gelinceye kadar ikamet etmesine musaade edilip gelecek binlerce istirakci talebeleri SIDE Belediyesine ödiiyecekleri istirakci beledeli yuzbinlerce euroyu bulacaktir. Sahilin kume evleri ile suslenmesi ile turizme buyuk katki saglanacaktir,Uzucu katliami ile bizlere tum görevi teslim eden Zihni Yaylanin hatirasina hurmeten bu sahilin tamamen Caretta Caretta lari sayimi ,Kizilot a yumurtalamak icin göc leri sonbaharda Afrika sahillerine göcu istirakciler tarafindan takip edileceginden bu sahil seridinin degeri baha bicilmezdir. Yerine getirildigi takdirde yuzbinlerce euro Manavgat Belediye kasasina girecektir.Lutfen ilgilenin hepimize hayirli olacaktir.Manavgatin iklim ve cografi yerlesim alani butun dunya biyologlari tarafindan ziyaret edilmekte yarismaktadirlar ,emniyet tedbirleri alinsin ,Samandiralar muhakkak surette Caretta lari rahati icin yerlerine getirilsin ,ayrica Zihni Yaylanin deniz bisikletini karaya cikarilmamasi icin gösterile saygisizligin CHP parti ilce Baskani Mehmet beyin restoran ahcisiyla yaptigi munakasa sonucu katledildigine uzucu olay gözu ile bakilmalidir,emniyet sulh ve sukun tedarik edilmelidir,

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler