GÜLE GÜLE MÜDÜRÜM

NEDİM ENGİN SAMSUN’A ATANDI

  • 30 Temmuz 2024
  • 210

 

 

Basın İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürü Nedim Engin, Samsun’a atandı. Sosyal medya üzerinden bir veda mesajı yayınlayan Engin, Antalya’da görev yaptığı 10 yılın ardından BİK Samsun Şube Müdürü olarak atandığını paylaştı.

29 Temmuz itibarı ile Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürü olarak atanan Nedim Engin, veda mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 yıl önce göreve başladığım Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürlüğü görevimden, Sayın Genel Müdürümüzün teklifi, Yönetim Kurulumuzun onayı ile 29 Temmuz 2024 tarihi itibarı ile Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Geride bıraktığım 10 yıllık kamu görevim boyunca, her biri farklı hayat hikayeleri olan çok insan tanıdım. Tanıdığım bu farklı hayatların bana öğrettiği tek hakikat şu oldu; statüsü, maddi olanağı ve imkanları ne olursa olsun bir insanın hakiki mutluluğu kazanmasının tek yolu içten sevmek ve içten sevilmek. Görev alanım içerisinde yer alan, Antalya, Isparta ve Burdur’u çok sevdim, siz de beni bağrınıza bastınız. Bu sebepledir ki; benim hayat hikâyemdeki Antalya, Isparta ve Burdur sayfası daima mutluluk olacaktır.”

 

 “Kıymetli hemşerilerim; Antalya’daki 10 yıllık görev sürem boyunca daima desteklerini gördüğüm; Antalya, Isparta ve Burdur Valilerime, ilçe kaymakamlarıma, belediye başkanlarıma, kıymetli kurum amirleri ve mesai arkadaşlarıma, gazetelerimizin değerli sahipleri ve çalışanlarına, ‘samimiyetle ve iyi niyetle’ bu topraklara, bu toprakların insanına hizmet etmek için gayret gösterip yanımızda saf tutan veya bir şey yapamayıp da uzaktan veya yakından ‘duam seninle’ diyebilen herkese, Antalya, Isparta ve Burdur’umuzun, samimi güzel insanlarına, en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Bana sizleri tanıma, sizlerle ‘bir’ olma imkânını veren Allah’a şükürler olsun. Ben sizlerden razıyım. Yüce Allah (cc) da sizlerden razı olsun. Satırlara sığdıramayacağım anılar ve benzersiz duygularla; uzaklara, başka diyarlara gitme vaktidir şimdi. Hakkım yoktur. Hakkınızı helal ediniz. Allah’a ısmarladık Antalya, Isparta ve Burdur.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler