Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencilerinden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’na ziyaret

Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencilerinden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’na ziyaret

  • 04 Mayıs 2024
  • 384

Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencileri Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkanı Hasan Özcan’ı  makamında ziyaret ettiler. Oldukça verimli ve keyifli geçen buluşmada öğrencilerin enerjisi ve çalışmaları Başkan Özcan'ı çok etkiledi. Öğrenciler, yürüttükleri projeler ve katıldıkları ulusal-uluslararası faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verirken, kendi çıkardıkları dergiyi de Başkan'a takdim ettiler.

Başkan Özcan, öğrencilere duyduğu mutluluğu ve umudu ifade ederek “Ülkemizi çok sevmenizi, eğitimlerinizi hangi ülkede tamamlarsanız tamamlayın, ileride ülkemize dönerek  mutlaka hizmet etmenizi ve katkı sağlamanızı temenni ederim.’’dedi

Özcan, münazara turnuvası organizasyonu yapan öğrencilere her türlü desteği sağlayacağının da sözünü verdi,  isimlerinin yazılı olduğu kalemler hediye etti.

Ahilik ve Esnaflık kültürü hakkında da bilgiler veren  

Başkan Özcan,  Odanın en eski üyelerinden ve 2019 yılı Antalya yılın Ahisi ödülüne layık görülen Terzi Yaşar’ı öğrencilerle birlikte ziyaret etti. Öğrencilere tarihten hikayeler anlatan, şiirler okuyan Terzi Yaşar öğrencileri çok etkiledi.

Terzi dükkanında oluşturulan kütüphaneye hayran kalan öğrenciler, hem kitap tavsiyesi hem de hayata dair tavsiyeler aldılar.  (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler