MAYDER kahvaltıda buluştu

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği geçtiğimiz Pazar günü Oymapınar Baraj yolundaki Hasbahçe restaurantta üyeleriyle birlikte kahvaltıda buluştu.

  • 29 Mayıs 2024
  • 315

Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği (MAYDER) Başkanı Ezgi Bahçealtı ile MAYDER üyelerinin gerçekleştirdiği Bahar kahvaltısında gündem ele alınırken Mayder’in projeleri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 Başkan Bahçealtı, MAYDER’in faaliyetlerini ve bugüne dek yaptıkları etkinlikleri kahvaltıya katılanlara anlatarak, önümüzdeki süreçteki yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Samimi ve sıcak havada gerçekleşen Bahar kahvaltısı ve gelecek adına projelerle ilgili Başkan Ezgi Bahçealtı şu bilgileri verdi;

 “MAYDER’in ismi yurt genelinde olduğu gibi ülke dışında da her geçen gün büyüyerek gelişiyor. MAYDER ailesi olarak bizler bu gelişmelerden büyük onur duyuyoruz.Geçtiğimiz süreçte birçok nedenden dolayı proje ve etkinliklerimize ara vermiştik geçtiğimiz Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeğimizle birlikte yeni,den proje ve etkinliklerimize start vermiş bulunmaktayız.Önümüzdeki günlerde çok yeni ve büyük etkinliklerde birlikte olacağız.Gelecek günlerde gelişecek olan sürprizlere hazır olun” dedi. (Haber Merkezi)




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler