Adı Park’ta yaşayacak

Manavgat’ın en eski muhtarlarından mahallesi ile birlikte tüm Manavgat’ta sevilen- sayılan isim Ali Oğuz’un ismi Yukarı Hisar Mahallesinde bir parka verildi.

  • 16 Ağustos 2024
  • 553

 

 

Geçtiğimiz yıl yaşama veda eden Yukarı Hisar mahallesinin efsane ismi Ali Oğuz “Sinek Ali” için Yukarı Hisar Mahalle muhtarı Ahmet Ali Ünal geçtiğimiz ay Manavgat Belediyesine dilekçe ile müracaat ederek, Ali Oğuz isminin mahallede yaşaması adına bir parka verilmesini talep etmişti.

Geçtiğimiz günlerde toplanan Manavgat Belediyesi meclis toplantısında gündeme gelen dilekçe tüm belediye meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi, Irmak kenarında bir parka verilen Ali Oğuz ismi Park Bahçeler müdürlüğünce dikilen tabela ile ölümsüzleşti.

 Yukarı Hisar Mahalle muhtarı Ahmet Ali Ünal, uzun yıllar muhtar olarak Manavgat’a büyük katkılar sağlayan Ali Oğuz’un ölümsüzleşmesinden mahalle sakinlerinin büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

“Mahallemizde efsane isim olarak gönüllerde taht kuran değerli büyüğüm rahmetli Ali Oğuz’un isminin yaşaması için vermiş olduğum dilekçeye müspet cevap veren ve geciktirmeden parka isminin verilerek ölümsüzleştirilen Ali Oğuz için başta Manavgat Belediye başkanımız Dr. Niyazi Nefi Kara olmak üzere, CHP, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyelerine mahallem adına yürek dolusu teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler