Öğrenci Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Emin Ersoy; “Biriz, Birlikteyiz, Güçlüyüz”

Manavgat Servisçileri Birlikte Güçlü! Yeni Eğitim Yılına Heyecanla Başladılar

  • 13 Eylül 2024
  • 466

Manavgat ve çevresindeki öğrencilerin güvenli ulaşımını sağlayan Öğrenci Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni eğitim öğretim yılına umutla başladı. Kooperatif Başkanı Emin Ersoy, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, öğrencilerin huzurlu bir eğitim dönemi geçirmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Manavgat’ın sevilen isimlerinden olan Öğrenci Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Emin Ersoy, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, kooperatifin kurulduğu günden bu yana başarıyla sürdürdüğü hizmetlerin temelinde birlik ve beraberliğin yattığını vurguladı.

“Biriz, birlikteyiz, güçlüyüz” sloganıyla yola çıkan kooperatif, öğrencilerin okul ile ev arasında güvenli ve konforlu bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Başkan Ersoy, “Önceliğimiz öğrencilerimizin huzuru ve velilerimizin güveni. Bu doğrultuda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Okul yöneticileri ve öğretmenlerimizle işbirliği içinde, öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

KOOPERATİFİN BAŞARI SIRRI:

Emin Ersoy, kooperatifin başarısının sırrını şöyle açıkladı: “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi, biz de büyük bir aileyiz. Birbirimize destek olarak, daha iyi hizmetler sunuyoruz. Bu yıl da hedefimiz öğrencilerimizin başarılı bir eğitim dönemi geçirmesine katkıda bulunmak. Bu vesileyle, Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim.”

Manavgat Öğrenci Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerin güvenli ve konforlu bir şekilde taşınması için çalışmalarına devam edecek. Başkan Emin Ersoy’un liderliğinde birlik ve beraberlik içinde hareket eden kooperatif, öğrencilerin geleceğine yatırım yapmaya devam edecek.

Ayşegül Ada Şenbaş / Haber



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler