Konyaaltı Belediyesi’ne tanıdık isim Aday Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tanınan simalarından Tansev Pilavcı, Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilçe örgütüne başvuruda bulundu.

  • 30 Kasım 2023
  • 481

Manavgatlı işadamlarından Tansev Pilavcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Konyaaltı Belediye Başkanlığı için hazırladığı aday adaylık dosyasını ilçe başkanlığına eşi Zeynep Pilavci ile birlikte giderek teslim eden Tansev Pilavcı, 21 yıldır CHP üyesi olarak gençlik kollarından ilçe başkan yardımcılığına kadar çeşitli görevlerde bulundu. 3 dönem üst üste Manavgat ilçe örgütünde başkan yardımcılığı yapan Pilavcı, 2015’te yapılan milletvekilliği seçimlerinde önseçime girerek 4 bin 65 oy aldı.

Tansev Pilavcı kimdir

12.08.1984 Antalya doğumlu. Anadolu Lisesi mezunu (7 yıllık), iyi derecede İngilizce bilmektedir. Profesyonel Futbol oynadı, Profesyonel olarak müzikle ilgileniyor (Bağlama) Jeoloji Yüksek Mühendisi. Evli, 3 Kız evlat babası. Aile Şirketi olan Tansev Mühendislik Madencilik İnşaat Limited şirketinin yöneticisi. Madencilik ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. 39 yaşında, 21 yıllık CHP üyesi. Parti içi aldığı görevler; Gençlik kolları yöneticiliği ve Gençlik kolları başkanlığı, Gençlik kolları Genel Merkez Kurultay Delegeliği, SDÜ Üniversite başkanlığı,  3 dönem CHP Manavgat ilçe başkan yardımcılığı (2 dönem bilgi işlemden sorumlu bsk yrd, 1 dönem örgütlenmeden sorumlu bşk yrd.), 2015 seçimleri Antalya milletvekili aday adaylığı Adaylığı (önsecim aldığı oy 4065) (Haber Merkezi)



Konyaaltı Belediyesi’ne tanıdık isim Aday Adayı

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler