Ispartalılar Festivale Hazırlanıyor

Antalya’da Yaşayan Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü “Kuruluşumuzdan bu yana geçen süreçte Antalya ve ilçelerinde yaşayan tüm Ispartalılara ulaşarak birlik ve beraberliğimizi kenetledik, Geçen yıl düzenlediğimiz festivalimiz bu yıl daha görkemli olacak, hazırlıklarımız devam ediyor”

  • 09 Ağustos 2024
  • 516

Antalya’da Yaşayan Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, derneğin onursal üyesi oldu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i yaklaşık bir yıl önce de ziyaret ettiklerini ve düzenlendikleri festivalle ilgili fikirlerini aldıklarını dile getiren Antalya’da Yaşayan Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü, “Sizlerle birlikte güzel bir festival gerçekleştirmiştik” derken, derneklerine kuruluşundan buyana verdiği desteklerinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Gülcü, bu yılda 3 gün sürecek festival düzenlemek istediklerini söyledi. Her geçen gün derneklerini daha da ileriye taşımak için çaba gösterdiklerini belirten Gülcü, “Sayın Başkanım her zaman bize destek verdiniz. Bizi ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dernekle devamlı istişare içerisinde olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, derneğin Antalya’da önemli bir boşluğu doldurduğunu kaydederek, geçen yıl düzenlenen festivalde bunun görüldüğünü aktardı. Bu yıl düzenlenecek olan festivalde de Antalya’da yaşayan Ispartalılarla bir arada olacaklarını aktaran Başkan Başdeğirmen, bu yılda güzel bir etkinliğin gerçekleştirileceğine dikkat çekti.  Başdeğirmen, “Antalya'da değişik illerden gelmiş vatandaşlar yaşıyor. Hemen hemen her biri farklı zamanlarda kendi illeriyle alakalı etkinlikler yaparak hem kaynaşma yapıyorlar hem de birbirleriyle bir tanışma ortamı buluyorlar. Bilinirliklerini artırıyorlar. Bizlerde Isparta olarak bunu en iyi şekilde yapmamız gerektiği inancındayım. Daha önceki dönemlerde Antalya'da yaşayan Ispartalı iş insanlarımızla istişare toplantılarımız oldu. Önemli olan bizim İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ve farklı illerde yaşayan Ispartalı hemşehrilerimizle beraber yapmış olduğumuz geniş kapsamlı etkinliklerin Antalya'da da yapılabilmesi” derken, 150 bin kişiye yakın Antalya’da yaşayan Ispartalıların birbirleriyle iletişim kurabilmelerinin öneminden bahsetti. Kendisinin ve Isparta Belediyesi olarak hemşehrilerine hizmet edebilmenin önemli olduğunu dile getiren Başdeğirmen, “Bizler bu tür etkinliklerde her yerde olduğumuz gibi sizlerle de beraber olduğumuzu söylemek istiyorum.  Festivalinizde bize düşen vazife ne varsa sizlere destek olmaktan bizde çok mutlu oluruz. Festivaliniz şimdiden hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu. 

Görüşmenin ardından Antalya’da Yaşayan Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü, “Kıymetli başkanım Ispartalılar derneği olarak sizleri onursal başkan olarak görmek istiyoruz. Sizler de uygun görürseniz bizleri çok mutlu edersiniz” derken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de bundan onur duyacağını aktardı. Başkan Başdeğirmen ardından dernek üye kayıt formunu doldurdu ve dernek yetkilileri tarafından onursal başkan olarak ilan edildi.

Haber Merkezi



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler