DÖSİAD’ın konuğu Sinan Boztepe oldu

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, DÖSİAD’ın genişletilmiş üye toplantısına konuk oldu. Boztepe, Antalyaspor’la ilgili gelişmeleri ve hedefleri DÖSİAD üyelerine anlattı

  • 12 Temmuz 2024
  • 717

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD), genişletilmiş üye toplantısını dernek binasında yaptı. Toplantının konuğu Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe olurken, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EKDAĞ Genel Müdürü Ahmet Aydın, Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü Ö.Zafer Karaaslan ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Aslan da davetliler arasında yer aldı.

HEDEF ANTALYASPOR’UN BAŞARISI

Toplantının açılış konuşmasını yapan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor’un şehrin takımı olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Antalyaspor’da başkanlık yaptığını ve halen Antalyaspor Vakfı Başkanı olduğunu hatırlatan Gencer, “Antalyaspor’un başarısı için Vakıf, A.Ş ve dernek olarak bir araya geliyor, fikirler üretiyoruz. Başkanımız Sayın Sinan Boztepe’ye aramızda olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

BÜTÇEYE GÖRE TRANSFER

Gültekin Gencer’in ardından söz alan Antalyaspor A.Ş Başkanı Sinan Boztepe ise kırmızı-beyazlı ekibin yapılanması hakkında bilgi verdi. Takımın başına Alex De Souza gibi bir dünya yıldızını getirdiklerini söyleyen Boztepe, transfer konusunda, “Elbette yıldız oyuncular getirmek isteriz. Ama bütçemize göre hareket edeceğiz. Örneğin Antalya’da yoğun bir Rus ve Ukrayna nüfusu var. Onları tribüne çekmek için neden o ülkeden bir futbolcu transfer edilmesin. Bu sezon hedefimiz tribünleri tıklım tıklım doldurmak” diye konuştu. Boztepe daha sonra üyelerin sorularını yanıtladı.

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği / Bülten

 




Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler