Derece yapan öğrencilere ödül verildi

Manavgat’ın eğitimdeki Lokomotif okulu Namık Karamancı Fen Lisesinde Başarılı öğrenciler ödüllendirildi.  Okulda eğitim gören öğrencilerden 7 tanesi 2024 yüksek öğretim sınavı sonuçlarında pek çok rakibini geride bırakarak ilk binde yer aldı. Okul Aile Birliği tarafından ödüllendirilen ve derece yapan öğrenciler şöyle:

  • 09 Ağustos 2024
  • 549

 

 

Durukan Çiftçi, Türkiye 23.sü , Arda Ari Türkiye 289.su, Ozan Şeker Türkiye 374.sü,  Zeynep Biber Türkiye 381.si,  Zeynep Biber Türkiye 486.sı, Mehmet Boyacı Türkiye 502.si, Ferdane Yağmur Top Türkiye 665 .si

Okulda düzenlenen ve Öğrencilerle birlikte Veliler ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ödüllendirme töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Okul Müdürü Hasan Kökçü “2024 YKS sonuçlarına göre 7 öğrencimizin ilk 1000'e girmesinden dolayı çok mutluyum; bu mutluluğu bize yaşattığı için başarının ana unsuru olan öğrencilerimize, onlara destek veren ailelerine, öğretmenlerimize ve Manavgat'ın eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında da başarılar mutluluklar diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Hasan Kökçü öğrencilere başarının anısına plaket verdi.  Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Yıldırım da “Öğrencilerimiz çok büyük bir başarıya imza attılar, bu başarı halihazırda eğitim gören öğrencilere örnek teşkil edecektir” diyerek, öğrencileri altınla ödüllendirdi. 

Okul müdürü ve okul aile birliği başkanının ödüllerinden sonra öğrencilerle birlikte pasta kesilerek başarılarında pay sahibi olan öğretmenlere ve ailelere pasta ikramında bulunuldu.

Haber Merkezi

 



Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış. Şimdi ilk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Email adresiniz gizlenecektir. Zorunlu alanlar (*) ile işaretlenmiştir.


Benzer Haberler